maanantai 7. joulukuuta 2015

Piparkakkutalo

Ollaan koko perhe vähän flunssassa, ja tytön kanssa vietetään ainakin tämä päivä vaan kotona. Aiotaan löhötä koko päivä sohvalla ja katsoa leffoja ton pienen kanssa. Kerrankin ei ole kiire syödä aamupalaa. Täällä Englannissa olen alkanut juomaan enemmän teetä, koska hostperheeni ei juo ollenkaan kahvia(ja purukahvissa ei ole hirveästi kehumista). Nyt vähän kurkkukipuisena höyryävä tee kuulostaa todella hyvältä :)

Viime viikko meni nopeasti. Yhtenä päivänä tehtiin omenapiirakkaa ja toisena koottiin IKEA:sta ostettu piparkakkutalo. Aluksi ajattelin, että piparkakkutalo säilyisi edes viikon ehjänä ja koskemattomana. Toisin kuitenkin kävi. Seuraavana aamuna löysin ovettoman piparkakkutalon meidän keittiöstä. Eihän sitä siinä vaiheessa enää voinut pelastaa, joten ollaan syöty sitä nyt päivittäin pois :D 


Meidän piparkakkutalo silloin, kun se oli vielä ehjä!

Näin lauantaina kielikurssin jälkeen toista suomalaista tyttöä, kenen kanssa käytiin kaupoilla ja syömässä. Ihmisiä on varsinkin viikonloppuisin todella paljon liikeellä, kun kaikki tekee jouluostoksia. On niin kiva kävellä keskustassa niiden jouluvalojen alla ja fiilistellä tulevaa joulua. Ihmisetkin on yllättävän hyvällä tuulella siellä kaiken kiireen keskellä!


Olen jo nyt löytänyt todella paljon uusia ystäviä täältä, vaikka onkin mennyt vasta kolme viikkoa. En olisi ikinä osannut arvata, että löydän täältä niin samantyyppisiä ihmisiä kuin minä. Arki menee nopeammin, kun on suunnitelmia viikonlopuiksi. Vaikka ei arki täällä mitään tuskaa olekaan, vaan päinvastoin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti