tiistai 15. maaliskuuta 2016

St Patrick's Day

Nyt vaihtuu viikot rytinällä taas! Vietettiin ihanan rentouttava viikonloppu Emilian kanssa. Se olikin sitten viimeinen laatuaan, koska viikon päästä meidän tiet erkanee ja seuraavan kerran nähdään vasta muutaman kuukauden päästä. Hauskaa meillä kuitenkin oli ja paljon ehdittiin taas nähdä yhden viikonlopun aikana.

Perjantaina heti töiden loputtua säntäsin metroon ja metrosta junaan kohti Kingstonia. Käytiin syömässä libanonilaisessa ravintolassa ennen illan rientoja. Yleensä syön ihan mitä vain ja tykkään maistaa uusia ruokia. Libanonilainen salaattikastike ja säilötyt vihannekset eivät kuitenkaan oikein olleet mun makuun. Wrapit olivat todella hyviä, ja niitä olisin voinut syödä jopa enemmän. Syömisen jälkeen käytiin pyörähtämässä myös baarissa, mutta jotenkin se meno ei tempaissut meitä mukaansa tällä kertaa. Lopulta päätettiin lähteä nukkumaan ja herätä aamulla pirteänä. Se oli mielettömän hyvä idea, koska lauantaina oltiin pirteitä ja hyvävointisia.

Lauantaina ja sunnuntaina ulkona tuntui jo ihan keväältä! Aurinko lämmitti niin paljon, että olisi pärjännyt ehkä vähän vähemmilläkin vaatteilla. Suunnattiin kumpanakin päivänä keskustaan shoppailemaan ja ihmettelemään. Sunnuntaina täällä vietettiin Pyhän Patrickin päivää, jonka takia Lontoossa oli järjestetty paraati ja festarit. St Patrick's day on sekä Irlannin kansallispäivä että suojeluspyhimys Pyhän Patrickin muistopäivä. Käveltiin festari-alueen läpi, missä oli paljon ihmisiä pukeutuneena vihreään ja osalla oli poskessa kolmipäinen apila maalattuna. Kaikki olivat niin ilosia ja hyvällä tuulella siellä, että se hyväntuulisuus tarttui pakosti itsellekin! Todettiin Emilian kanssa kummatkin moneen kertaan, kuinka ihanaa elämä täällä on varsinkin nyt keväällä.
Aurinkoisuus jatkui eiliseen saakka ja mentiin iltapäivällä Angelin kanssa puistoon. Siitä puistossa käymisestä osasi itsekin nauttia ihan eri tavalla, kun oli niin lämmin. Hyvin pärjäsi tuulitakilla. Tällä viikolla olen vain neljä päivää töissä ja koko viikonlopun taas menossa kaupungilla. Vihdoinkin pääsen käymään Sky Gardenissa ja näkemään mun kavereita, jotka tulevat Suomesta tänne lomalle! Päivät pitenevät jo kovaa vauhtia. Tässä pitää alkaa varmaan tekemään to do-listaa keväälle ja kesälle, kun täällä sitä näkemistä riittää. Ensi viikon loppupuolella lähden viettämään pääsiäislomaa Ruotsiin sukulaisille, jonka jälkeen alkaakin uusi arki uudessa ympäristössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti