sunnuntai 17. tammikuuta 2016

British Museum and Lumiere London

Lämpötila on laskenut melkein kymmenen astetta, yöllä käydään pakkasen puolella ja jopa täällä Lontoossa on satanut viime yönä lunta! Meidän takapihalla sitä ei tosin näy... Ilma tuntuu ihan jäätävän kylmältä ulkona eikä ilman lapasiaz ja talvitakkia oo mihinkään menemistä. Mun huone on huomattavasti kylmempi kuin muut talon huoneet. Tällä viikolla sain toiset verhot, jotka estää vähän enemmän sitä kylmää ilmaa tulemasta ikkunan raoista. Verhojen lisäksi sain ihan uuden paksun peiton! Kerrospukeutuminen on kuitenkin se tärkein juttu. Viime yön nukuin sukkiksissa, villasukissa, yökkärissä ja kahdella peitolla. Niillä pärjäsi. Ei ollut kuuma eikä kylmä. Suomessa kuljen normaalisti kotona shotseissa ja topissa kesät talvet eli tää on ollut vähän totuttelemista nyt ;)

Alkuviikko vietettiin kotona tytön sairastellessa. Muuten viikko meni työn touhussa, salilla ja levätessä. Yritän vaihdella vähän rytmiä ja tekemisiä joka viikko. Viikot ovat paljon mielenkiintosempia, kun hoitaa asiat vähän eri kaavan mukaan. Tässä työssä saa aika paljon soveltaa ja etsiä niitä itselle mieluisimpia tapoja tehdä töitä. Pääasia, että tekee määrätyt työt kunnolla. Itse yritän tehdä aina vähän extraa. Välillä on toki myös päiviä, jolloin aika matelee etanan vauhtia ja työt maistuu puulta. Mutta sellaisia työpäiviä oli ihan samalla tavalla myös Suomessa. Seuraavana päivänä ollaankin taas täynnä energiaa ja työinnostus huipussaan. 

Oli taas todella nätti päivä, ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Käytiin British Museumissa ja lounaalla tyttöjen kanssa. Todettiin, että puoli neljän aikaan iltapäivällä on "ihan ok" ottaa lasi viiniä ruoan kanssa. Lounaan jälkeen käveltiin Piccadilly Circukselle kattomaan Lumiere London-festivaalin valoja. Osa teistä oli suljettu ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Valot olivat ihan hienot, mutta ei niitä siellä väenpaljoudessa kovin hyvin aina nähnyt. Illemmalla jäätävän kylmä ilma ja väsymys voittivat, ja päätettiin kaikki lähteä aikasin kotiin päin. Tänään oli vatsa taas nauramisesta kipeä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti